17 decembrie 2008

WebNews 3.001


Ce s-a mai inamplat in materie de webbing in ultimele zile...

Google testeaza pe google.com ad-suggestions pe langa sugestiile de cautare, serviciul urmand sa fie introdus daca va avea succes intre utilizatori. Google, al carei venit depinde in mare parte de AdWords (96,4% din profit) testeaza momentam numeroase modele pentru a populariza advertising-ul user-friendly, in sensul ca totusi, exista o diferenta in ceea ce priveste "invadarea" utilizatorului cu bannere vs linkurile sponzorizate.

Facebook va avea nevoie de finanatare continua din partea Microsoft (cu un aport de 240 milione de dolari = 1,6% din Facebook), datorita cresterii numarului de utilizatori(peste 30%).

Apple a anuntat ca MacWorld-ul din ianuarie va fi ultimul eveniment organizat in San Francisco Expo si probabil ca va fi prezentat de directorul de marketing al firmei, nu de Steve Jobs (speculatii apar in continuare legat de sanatatea CEO Apple).

Chrome a iesit oficial din beta saptamana trecuta, urmand sa apara atat plug-in-uri cat si versiuni noi pentru Mac OS X si Linux (anuntat la conferinta Le Web din Paris de catre Marissa Mayer, vice-president of Search Products, Google).

Cam atat pentru azi...stay tuned!

Niciun comentariu: