12 februarie 2009

iPhone 4G Concept

Are sau nu iPhone-ul de facut cu online media si web 2.0? Raspunsul gasiti aici, si mai am o lista lunga cu aplicatiile online si offline pentru iPhone si iPod Touch pe care le folosesc momentan. Cand a fost anuntat eram printre putinii fani Apple din Romania (de atunci numarul lor a crescut significaaaant, sa nici nu mai vorbim de feshanistii Apple), si speram la un viitor mai senin dupa aparitia smartphone-ului multimedia. S-au mai schimbat lucrurile de atunci, avand in vedere bisnisurile de pe okazii.ro cu iPhone-urile decodate, "gasite", cazute de pe camioane, etc. Personal, n-am vrut sa fac parte din afacerile gri si smecheriile cu acest gadget inovativ.

A trecut si asta, si a aparut iPhone 3G, cu un tarif lunar...cam piperat la Orange. Dupa forumurile pline de comentarii revoltatoare, petitiile online semnate de mii de utilizatori, CEO-ul Orange a comentat scurt si la subiect pretul telefonului: "Si sincer, la ce v-ati asteptat...cu cat e o tara mai saraca cu atat mai mari sunt tarifele!" Ce sa mai adaug la comentariul acesti jentleman?! Oricum, si cu 3G-ul povestea a ramas aceeasi pe okazii.

Iar acum, a ajuns timpul la un update...in cateva luni bineinteles, iunie fiind desemnat luna iPhone de Apple. Prezentarea insa nu va fi atat de convingatoare, datorita lipsei lui Steve...sau chiar 4G va insemna intoarcerea lui?! Oricum, design-ul de pe poza se concentreaza asupra design-ului liniei de MacBook-uri si iMac-uri, deci avem toate sansele ca urmatorul iPhone sa aiba camera iChat incorporata si sa fie chiar maaaai subtirel.

Niciun comentariu: