3 februarie 2009

Twestival Cluj-Napoca


Am primit si eu o invitatie la Twestival ce va avea loc pe 12 februarie in Decadence club. "Evenimentul va strange, pe cat posibil, reprezentantii online-ului clujean intr-un scop caritabil." Despre scopurile caritabile mai avem de discutat in situatia actuala, insa consider aceasta invitatie una potrivita din motive multiple: in primul rand, vor fi prezenti persoane din online-ul clujean (proud to be a geek!!!) bloggeri si twitteri, care au aflat de eveniment prin serviciul de microblogging. Daca adunam acesti oameni, iese o comunitate web 2.0 destul de semnificativa...bineinteles "pentru o cauza nobila: apa". Mai multe informatii gasiti aici despre evenimentul care se va desfasura in peste 100 de orase din lume.

Daca e apa, e vorba despre Africa, iar daca ma intrebati pe mine, eu personal sunt foarte interesat de vechiul continent. In primul rand m-a preocupat tema razboaielor civile. Ma refer in primul rand la cel din Darfour, Rwanda ca de cel din Sierra Leone sa nici nu mai vorbim (ma refer la profitul cumulat de tari ca Marea Britanie sau Statele Unite din acest context). Pe de alta parte, apa, bintinteles, ca principala tema a reuniunii Twestival.

Cei care au cont Twitter si vor sa vina, sunt rugati sa confirme aici, iar organizatorii ne sfatuiesc ca sa raspandim stirea prin toate retelele sociale unde avem cont...o idee ce nu mi se pare chiar okey, avand in vedere ca e vorba de o adunare al jucatorilor online (bloggeri, proiecte online, web 2.0, etc), iar eu personal n-as vrea ca localul sa fie plin de manelisti si de habarnisti in acest segment...otherwise, what's the point?

Sper sa se organizeze cat mai multe evenimente de acest gen in Cluj! Respect pentru organizatori!

2 comentarii:

Anonim spunea...

multumim pentru sustinere si asteptam sa facem cunostinta.
evenimentul este "open party" - oricine poate veni si te asiguri ca nu se va pune problema manelistilor.
este un eveniment sustinut de online insa se desfasoara in offline si are loc oricine desi vom domina, noi "cei din online".

Unknown spunea...

ok ok fara manelist dar..sper ca Bahoy va veni!! =))